Ovaj trening stvarno morate probati

Foto: 123rf

UČLANJENI ste u teretanu, vježbate redovno, najčešće na spravama i s utezima, a TRX trake do sada još niste probali? Morali biste, odnosno - morali biste znati da su TRX trake jedne od najzahvalnijih rekvizita koje ćete pronaći jer vam pomažu raditi s najboljim utegom - vašom težinom. Zato ih smatraju i najfunkcionalnijim rekvizitom, a vježbanjem uz pomoć njih pomažete svom tijelo da se aktivira u cijelosti i to na vrlo zabavan način. 

Trening na trakama moguće je ukomponirati kao dio treninga ili ga u cijelosti odraditi samo na trakama što je ponekad i više nego dovoljno za vašu fitness rutinu. 

A ako vam nedostaje ideje kako i koje vježbe raditi - mali podsjetnik donosimo u videu, uz napomenu da je svaku vježbe moguće raditi baš onako kako vama odgovara jer vi ste ti koji svojom težinom i nagibom određujete intenzitet vježbe. Samim time i intenzitet sagorijevanja kalorija i rasta vaših mišića. Posebno središnjeg dijela. 

Ako mislite da ovo nije klasična rutina za žene, znajte da niste u pravu, a dokaz je baš ovaj video objavljen na Facebook stranicama Female Fitness Models, a izazvao je salve oduševljenja ženskih fitness poklonica.  

Za još više ideja - da sami složite kompletan trening samo s ovim jednostavnim rekvizitom - evo još nekoliko vježbi:  

>>>TRX: Idealan fitness rekvizit<<<

>>>8 vježbi za cijelo tijelo s TRX trakama<<<

>>>Vježbaj trbuh s TRX trakom<<<

>>>Isprobaj jednostavan i praktičan trening s trakom<<<

Pročitajte više