Žena u teretani uočila da tip fotografira druge žene koje vježbaju. Prijavila ga je

AMERIKANKA Anneli uhvatila je muškarca kako fotografira žene koje vježbaju u teretani pa ga je snimila i objavila na TikToku kako bi upozorila ostale da "pripaze kad su u javnosti".

"Kad muškarci pitaju zašto želimo teretane isključivo za žene", napisala je u opisu snimke u kojoj muškarac sjedi na spravi za bicepse i mobitelom fotografira ženu koja vježba. Anneli je zumirala njegov ekran i jasno se vidi da mobitelom fotografira ženu koja radi iskorake ispred njega. 

Anneli kaže da je snimka nastala u jednoj teretani u Oklahomi te da je muškarca slučajno uočila. Prijavila ga je. 

"Prekinula sam svoju vježbu, pokazala snimku djevojci koju je fotografirao i upozorila je na to što on čini. Poludjela je, zgrabila svoje stvari i izašla. Bilo je jasno da joj to nije dečko, prijatelj ili poznanik, već potpuni stranac", pojasnila je. 

@anneli.k8

LADIES WE NEED TO LOOK OUT FOR EACHOTHER. i told the girl and notified staff ##fyp ##girlsonlygym ##crunchfitness

♬ Sick Of It - KingDiaaa2

Muškarac je sve to vidio, ali se prebacio na drugu spravu i počeo raditi istu stvar drugoj djevojci. Tada je upozorila voditelja teretane što se događa pa su tipa odmah izbacili.

"Poanta je da nas se ne smije snimati ili fotografirati, bilo da smo žene ili muškarci, bez dopuštenja", zaključila je Anneli. 

Pročitajte više