13 stvari koje svaka žena treba prestati raditi nakon 30. godine

Screenshot: Youtube

AKO STE napunile okruglu tridesetu, to je velika promjena u vašem životu. Prešli ste granicu nakon koje nema povratka i zakoračili u smjeru mirovinskih fondova i ortopedskih pomagala.

Nakon tridesete ništa više nije isto, a BuzzFeed je napravio šaljiv popis stvari koje bi svaka žena trebala prestati raditi nakon tridesete. Pročitajte ga i recite nam slažete li se s ovim.

1. Prestanite kupovati jeftinu šminku, uložite pola plaće u skupe proizvode napravljene od krvi djevica...

2. ... a drugu polovicu investirajte u moderne štikle u kojima ćete odšetati ravno u trajnu ozljedu kralješnice - ipak nekako treba pokupiti novac od osiguranja.

3. Ako još uvijek niste pronašle muškarca svog života, smjesta dajte otkaz kako biste imale dovoljno vremena riješiti se etikete "sama u tridesetima".

4. Kad ga nađete, ni slučajno ga nemojte otjerati pokazujući pravo lice. Umjesto toga nabavite voštanu lutku sebe u savršenom izdanju i podmetnite je dok ne gleda.

5. Ako ste u braku, vrijeme je da začinite stvari u spavaćoj sobi. Priuštite svojoj jačoj polovici senzualnu masažu uz pomoć Tabasco umaka, nikad je neće zaboraviti.

6. Zaboravite na eksperimentiranje sa šminkom i frizurom. Izbrijte na glavi poruku poput "Gledaj svoja posla", a bore na licu prekrijte maskom klauna. Ako vas netko pita da mu pokažete lice, počnite režati i trčati za njim- shvatit će poruku.

7. Pozdravite se s minicama i kratkim hlačama, žene starije od trideset nikad ne bi smjele izlagati noge na danjem svjetlu. Umjesto toga, omotajte ih neprozirnom prianjajućom folijom u nekoliko slojeva kad izlazite iz kuće.

8. Mrežaste čarape koje podsjećaju na ribarsku mrežu, također su zabranjene. Popnite se na modnoj ljestvici i zamijenite ih zamkama za jastoge.

9. Prestanite piti. Umjesto toga, naučite konzumirati vino u malim gutljajima koje ćete zatim pljuckati po zidovima u oblicima raznih cvjetića.

10. Raspareno donje rublje je ne-op-ro-sti-vo. Da biste se osigurali od neugodne situacije, zamijenite sve grudnjake i gaćice jednim rastegnutim komadom lateksa. Također, zaboravite na nošenje tajica- nakon tridesete nema mjesta udobnosti.

11. Također je nedopustivo da žena iznad trideset bude viđena kako sjedi sama. U restoran zato ponesite nekoliko lutki za napuhavanje kako bi vam pravile društvo dok večerate i spasile vas od osuđujućih očiju.

12. Prestanite koristiti društvene mreže, to ne priliči vašim godinama. Umjesto toga nabavite papirus i pero s tintom, mnogo je otmjenije.

13. Ako vam se ove promjene čine prekompliciranima, jednostavno izgradite vremensku kapsulu i vratite se u vrijeme kad ste bile u dvadesetima.

Pročitajte više