Angelina ima snimku seksa na kojoj je drogirana, Brad pokušava spriječiti da izađe u javnost?

Foto: FanPop

BRAD PITT spreman je platiti 10 milijuna dolara za snimku seksa koju je njegova nevjenčana supruga snimila još davne 1999. godine.

Izvori su za National Enquirer izjavili da glumac toliko očajnički želi zaštititi djecu od "mutne prošlosti" svoje odabranice da će učiniti sve kako bi uklonio dokaze o njezinim divljim danima. On se, naime, boji da bi, ako fotografije i snimke za koje je uvjeren da postoje izađu u javnost, mogle naštetiti njihovo šestero djece emotivno i psihički.

"Brad želi zaštititi novi image koji je Angelina tako pomno gradila: onaj vrhunske glumice, majke šestero djece i UN-ove ambasadorice. Učinit će sve kako bi fotografije i snimke završile u njegovim rukama", izjavio je neimenovani izvor koji je objasnio i da je Brad unajmio čitav tim privatnih istražitelja kako bi pronašli dokaze o njezinoj burnoj prošlosti te su mu oni otkrili da je 37-godišnja glumica 1999. nadrogirana napravila snimku seksa.

"Navodna je snimka seksa nastala otprilike u isto vrijeme kad i perverzne fotografije na kojima je ona potpuno 'urokana'. Bila je toliko nadrogirana da se niti ne sjeća što je radila. Ali pretpostavlja da je 'u igri' bilo nekakvo rezanje i divlji seks. Brad je spreman potrošiti 10 milijuna dolara, ako će to biti potrebno. Kad su u pitanju Angie i djeca, novac ne igra nikakvu ulogu", objasnio je izvor, prenosi Showbiz Spy.
 

Pročitajte više