Dario Šarić i šibenski košarkaši posjetili bolesnog navijača i obećali mu pomoć

Foto: Šibenik.in

DARIO ŠARIĆ, Martin Junaković i Filip Vukičević posjetili su svog vjernog navijača, Šibenčanina Ozrena Raka, koji već nekoliko dana leži u zagrebačkom KBC-u Sestara Milosrdnica, piše Šibenik.in.

"Šokirao sam se, znao sam da će mi doći u posjet prijatelj Denis, ali nisam ni sanjao da će mi doći naši najbolji košarkaši", rekao je Ozren za Šibenik.in.

Ozren je u bolnicu došao na rutinske pretrage, a onda mu se stanje naglo pogoršalo i zadržan je u bolnici, ali doktori još uvijek ne znaju od čega boluje. polažu nade u pretragu uz pomoć posebne tablete koja košta šest tisuća kuna. Ozren si tabletu ne može priuštiti pa potreban iznos skupljaju njegovi prijatelji i Funcuti.

"Trenutno sam na infuziji, nema nikakvih novosti. Čim se dignem imam se srušiti", rekao je 45-godišnji Šibenčanin kojem je iznenađenje košarkaša uljepšalo dan.

"Sinoć nam je završila sezona, pa smo odmah jutros, čim smo bili slobodni, došli posjetiti Ozrena. Kad smo ušli, prekrio je lice rukama, izgledalo je kao da će zaplakati, a skoro smo i mi… Svi smo dosta emotivni kada je riječ o našim navijačima i ovo je najmanje što možemo napraviti, i nije zadnje što ćemo učiniti. Pomoći ćemo mu kako god treba, i financijski i u svakom pogledu", rekao je Martin Junaković.
 

Pročitajte više