Gruica "pukla k’o kokica i obrijala glavu", ali ima dobar razlog

Foto: Facebook

GLUMICA Ana Gruica, koja treba roditi krajem kolovoza, ponovno se odlučila obratiti javnosti na Facebooku. Od njenog prvog statusa kojim se požalila da joj baš nitko nije ponudio pomoć ili je pustio preko reda iako je sedam mjeseci trudna, njen je profil postao zanimljiv javnosti.

Ovog puta objavila je fotografije s kratkom kosom i pojasnila da želi upozoriti na to da kninskoj bolnici treba pomoć u nabavi prijeko potrebnog medicinskog aparata.

"Molim lijepo 'sedmu silu' kad i ako budu prenosili ovu važnu vijest za naš napaćeni narod, jer 'ne prestajem privlačiti pažnju medija' pa sam od želje 'prošvikala' ko Britney i obrijala glavu samo zato ne bi li me prenijeli portali (jer nikako nije moguće da sam jednostavno imala dugogodišnju želju ošišati se ili neki kompliciraniji, osobniji razlog) da prenesu ovu izjavu: 'Da,'pukla' sam ko kokica i obrijala glavu jer kninsko rodilište nema aparat za kontrolu sluha novorođenčadi!'
Svi vi koji ćete potrošiti minutu pljujući na portalima po meni i kunu interneta za obaviti tu, za vašu mentalnu higijenu, važnu zadaću, savjetujem da potrošite to vrijeme i uplatite tu kunu na račun rodilišta i – ETO APARATA!", napisala je.

Potom se obrušila na medije.

"A novinarima se ispričavam ako nema dovoljno GOLotinje. Savjetujem im da u naslovu svakako bude neka izvedenica od riječi GOL ('skinula se GOLa', 'počastila GOLotinjom','gledala poluGOLe performerice', 'imala GOLa ramena', 'pokazala GOL trbuh'…). npr.Tik pred porod 'pukla' i postala GOLoglava! – jer samo je jedno bitno – klikanost članka (to što je netko u 9. mjesecu trudnoće, ima obitelj i partnera… – to je manje bitno)", napisala je Gruica. 

Molim lijepo "sedmu silu" kad i ako budu prenosilu ovu važnu vijest za naš napaćeni narod, jer "ne prestajem privlačiti...

Posted by Ana Gruica on 31. srpanj 2015

Pročitajte više