HTV kaže "ne", Tončica Čeljuska "da": Voditeljica izreklamirala uređaj za skidanje celulita

Foto: Facebook

IAKO pravila HTV-a svojim djelatnicima izričito zabranjuju reklamiranje bilo kakvih proizvoda, čini se da to njihovu voditeljicu Tončicu Čeljusku nimalo ne zabrinjava. Ona je naime na svom Facebook profilu napisala riječi hvale za jedan kozmetički salon stavivši poveznicu za njega.

"Područje istupa na društvenim mrežama u ovom trenutku nije do kraja definirano našim internim propisima. Stoga, u ovom trenutku ne možemo komentirati Vaš upit. Međutim, napominjem i kako o postupanjima koja podliježu internim procedurama, HRT raspravlja interno", rekla nam je glasnogovornica HTV-a Dorotea Lazanin Jelenc.


"Radi se o mom privatnom Facebook profilu i ne vidim razloga zašto ne bih sa svojim prijateljima, prije svega ženama, podijelila nešto što mi se sviđa, u ovom slučaju jedan aparat za borbu protiv celulita. Status nisam podijelila sa cijelim svijetom niti u Dnevniku, već interno sa svojim Facebook prijateljima, čiji ću broj nakon svega očito morati smanjiti. Zaista mi je cijela situacija smiješna, štoviše preneražena sam i ne bih htjela ovu priču dodatno širiti, jer u ovome ne vidim ništa sporno", rekla nam je Tončica Čeljuska koja je u međuvremenu spomenuti status ipak obrisala.

Sličnih je problema u studenom prošle godine imao i njen kolega Zoran Šprajc. On je u sklopu kampanje Hrvatske gospodarske komore (HGK) "Kupujmo hrvatsko" napravio video uradak u kojem promovira hrvatske proizvode, a na kraju spota spominje i "austrijsku banku". 

Pročitajte više