Humanitarni koncert "Pjesmom za Palčiće": Uz pomoć brojnih zvijezda prikuplja se novac za skrb nedonoščadi



U HRVATSKOJ se svake godine prijevremeno rodi čak 2500 djece. Većina ih je tijekom prvih mjeseci osuđena na život pod strogim liječničkim nadzorom. Izloženi su čestim kontrolama i hospitaliziranjima, a nekima od njih posljedice ostaju cijeloga života. 

U petak 16. studenog u dvorani Dražen Petrović u 20 sati održat će se veliki humanitarni koncert "Pjesmom za Palčiće" kojim će se prikupljati sredstva za skrb nedonoščadi.

Klub roditelja nedonoščadi "Palčići" organizator je humanitarnog projekta pod nazivom "Palčić gore", čiji će se prihod koristiti za nabavu medicinske opreme koja je bolnicama prijeko potrebna kako bi pružile adekvatnu skrb malim borcima.

Bezrezervnu podršku ovoj akciji dale su brojne poznate osobe koje će za njih na ovom velikom koncertu pjevati i plesati, a među njima su Colonia, Baruni, Shorty, Magazin, Marko Tolja, Jasmin Stavros, Kraljevi ulice, Matko Jelavić i grupa BEST, Berny & Taz Soldo te plesne skupine Plesni centar "Zagreb", Megablast i Step by Step.

Uz humanitarni koncert u Ciboni će biti organiziran i pozivni centar gdje će se poznate osobe iz javnog, društvenog, kulturnog i političkog života Hrvatske javljati na telefonske pozive građana na broj 060 9098.

Kroz priredbu će voditi i s gostima razgovarati Karmela Vukov Colić, Daniela Trbović, Mila Horvat, Nevena Rendeli, Uršula Tolj, Melita Hrengek i Marina Medved.

Pročitajte više