Kihnuo i ispalio vrh strelice koji mu je u nosu bio 44 godine

Screenshot: YouTube

AKO TRAŽITE bizarnu vijest dana, ne tražite dalje. 

Steve Easton, 51-godišnji Britanac koji je cijelog svog života osjećao da mu nešto ometa disanje, kihnuo je i iz nosa ispalio gumeni vrh strelice koji je tamo završio još kad je bio dijete.

Naravno, Easton nije imao pojma da u nosu krije igračku, ali nakon što je o svemu porazgovarao s majkom, doznao da ga je sa sedam godina odvela na hitnu jer se uplašila da je nos slučajnu ugurao strelicu.

"Odvela sam ga u bolnicu i liječnici nisu uspjeli pronaći nestali dio već su mi rekli da sam vjerojatno pogriješila. Znala sam da nisam i uvijek me brinulo i eto, sad je iznenada izletjela. Svi smo šokirani", rekla je njegova majka Pat za SWNS.

Easton tvrdi da ne osjeća promjenu, a vjeruje da mu igračka nije izazvala druge zdravstvene probleme.

"Razgovarao sam s liječnikom i on je bio u čudu kao i svi drugi, ali rekao je da nema štete. To je samo jedna od onih stvari koje se dogode. Gumeni dio nalazio se u mom nosu 44 godine, a ja to nisam znao. Ni sad se ne osjećam drukčije, ali pitam se imam li u nosu još što", našalio se Easton koji vjerojatno nije očekivao da će njegovo kihanje završiti u medijima diljem svijeta.

Pročitajte više