Namješteno ili ne, ovaj video je u dva dana pogledalo pola milijuna ljudi

Screenshot: YouTube

DJEVOJKA s Novog Zelanda, Libby Shady Latimer, na nesvakidašnji je način privukla mnogo pažnje i to u vrlo kratkom vremenskom roku.

Naime, na svom je Facebook profilu obećala da će, ukoliko skupi sto lajkova, sjesti na električnu ogradu, a zatim snimku objaviti kao dokaz.

Kao što često bude slučaj, mnogi su njen status lajkali jer ih ništa ne košta, a mogli bi se dobro nasmijati. Libby nije iznevjerila one koji su joj dali podršku u ovom blesavom naumu, stoga se s prijateljicom uputila do obližnje farme, jednu žicu stavila pod napon te nakon nekoliko neuspjelih odbrojavanja napokon golom stražnjicom dotakla žicu.



Udar struje ju je odbacio unaprijed te je pala u travu licem prema dolje. Ostala je tako par trenutaka, a zatim je ustala i svojoj prijateljici Zoey Bonner pokazala lice prekriveno izmetom.

Iako se nije nadala takvom razvoju događaja, Libby je video objavila na Facebooku i gotovo preko noći zaradila deset tisuća lajkova.

Naravno, mnogi su odmah ispod videa na YouTubeu komentirali kako je sve namješteno i planirano u svrhu privlačenja pažnje, no činjenica da je u samo dva dana snimku pogledalo preko pola milijuna ljudi svjedoči da je ta mogućnost manje važna.

Pročitajte više