"Nikad nije kasno za pravu ljubav": Ostavio djevojku kao tinejdžer i zaprosio je 30 godina kasnije

Foto: Facebook

MANDY ASHFORT (48) i Barrie Moat (50) zabavljali su se kao tinejdžeri, a u vezi su bili tek tjedan dana. Prekinuli su u trenutku kada se Barrie, bez ikakvog objašnjenja, nije pojavio na spoju.

Činjenica da je "izvisila" godinama je proganjala Mandy koja je putem Facebooka odlučila potražiti Barrieja 30 godina kasnije.

Kako je završio njihov Facebook okršaj? Namjeravaju se vjenčati.

Nije se pojavio

Mandy i Barrie upoznali su se tijekom ljeta 1982. i tjedan dana bili su nerazdvojni, ali nakon što je odmor završio, Barrie je odlučio prekinuti njihovu ljetnu romansu.

Nije se pojavio na autobusnoj stanici u dogovoreno vrijeme, a to je slomilo tada 17-godišnju Britanku.

"Nakon predivnih tjedan dana koje smo proveli zajedno, ispratio me i dogovorili smo se da ćemo se naći na stanici tjedan dana kasnije. Čekala sam ga puna dva sata ali nije se pojavio. Slomio mi je srce", rekla Mandy Ashforth za Metro.

Iako ju je povrijedio, Mandy ga je naknadno pokušala pronaći, ali bezuspješno.

"Mjeseci su se pretvorili u godine, a on je uvijek bio u mojim mislima. Više sam ga puta pokušala pronaći, ali moja bi potraga završila u slijepoj ulici", rekla je.

Nikad nije kasno


Trideset godina od početka potrage, Britanka je napokon uspjela pronaći Barrieja, i to uz pomoć Facebooka. Barrie je prihvatio njezin zahtjev za prijateljstvo, misleći da je zainteresirana za njegov biznis s opremom za pecanje.

"Poslala mi je poruku i počeli smo se dopisivati. Vrlo smo brzo ponovno kliknuli i zaključili da želimo biti zajedno. I dalje se ne mogu sjetiti zašto se nisam pojavio na stanici tog dana", rekao je Barrie.

"Sastanak s Barriejem nakon 30 godina bio je najstrašnija stvar koju sam ikad napravila", rekla je Mandy.

Zaručili su se nakon 18 mjeseci, a svadba je zakazana za ljeto iduće godine. Mandy, koja ima petoro djece iz prethodnog braka, zaključuje: "Naša priča pokazuje da nikada nije kasno za pronalaženje prave ljubavi".

Pročitajte više