Pogledajte kako je hrabra djevojka osramotila ljigavca koji ju je pokušao napastovati u avionu

Screenshot: YouTube

IAKO su slučajevi seksualnog zlostavljanja u Indiji česti, rijetko kad imamo priliku vidjeti da se djevojke javno i glasno suprotstavljaju ljigavcima koji ih napastuju ili pokušavaju napastovati.

A upravo jedan takav slučaj pojavio se na YouTubeu. U videu se može vidjeti djevojku koja je glasno prozvala muškarca koji ju je pokušao dirati u avionu. Ona je sama sve snimila, a ispod videa stoji poruka:

"Ovo mi je proslijedila hrabra djevojka kojoj se ovo dogodilo jučer na letu Indiga. 'Ovaj čovjek, koji je sjedio na sjedalu iza mojeg stavio je prste u prostor između sjedala kako bi me dirao! Neko vrijeme bila sam prešokirana da bih reagirala. Dotad smo već sletjeli. Istog trena kad sam smjela ustati, ustala sam. Vidjela sam da mu je ruka ponovo spremna da me dira! Napravila sam takvu scenu da sam ga ponizila pred svim putnicima! Mislio je da će, kao i obično, djevojka šutjeti i da mu to može proći! On je vrlo bogat čovjek iz Bhubaneswara i sad je osramoćen pred svima koji ga poznaju. Ne mogu vjerovati da sam kroz to morala proći, ali šutjeti je zločin! Policajac je bio od velike pomoći i osoblje Indiga bilo je cijelo vrijeme uz mene. Muškarac je trenutno u pritvoru.

Fotografirala sam ga i snimila video i tako sam glasno vikala da su svi putnici nahrupili da ga vide! Htjela sam napraviti sve što sam mogla da ga osramotim jer znam da zakon neće napraviti ništa'".

Djevojku se u videu može čuti kako govori: "Tražiš oprost? Zašto? Jer sam djevojka i imaš pravo dirati me kad god poželiš, gdje god poželiš?". Putnici, koji su se okupili u prolazu, gledali su čitav sukob. Muškarac je promrmljao nekoliko riječi, a ona nastavila: "Kakav oprost tražiš? Jesi li to napravio samo jednom? Je li bilo slučajno? Znaš li koliko godina imaš? Stari čovječe. Jednom si nogom u grobu, ali nemaš mozga. Zvat ću osiguranje".

Na kraju mu je kazala: "Mislio si da to možeš opet napraviti? Ponovo si stavljao ruku tamo. Mislio si da ne znam ili da ću biti tiho?".

Pogledajte cijeli video.

Pročitajte više