Shia LaBeouf u slobodno vrijeme urinira po zidovima restorana i izaziva svađe

Screenshot: TMZ

VRIJEME je da mladi američki glumac Shia LaBeouf ode na jedan dugačak odmor.

Shia je ovaj tjedan uhićen u New Yorku jer je stvarao probleme u jednom kazalištu. Nakon toga su u medije dospjele informacije o njegovom bizarnom ponašanju prije uhićenja, a svakim danom sve je više priča o njegovom divljanju.

TMZ piše da je glumcu zabranjen pristup restoranu "The Local Peasant" u Los Angelesu. Shia je tamo bio na četverosatnom ručku, a u jednom trenutku otišao je u njegov stražnji dio. Upravitelju restorana to je bilo sumnjivo pa je otišao potražiti glumca i našao ga kako urinira po zidovima.

Nije poznato zašto Shia nije odlučio iskoristiti blagodati WC-a koji se nalazi u restoranu, a nakon incidenta pokušao je naručiti još hrane. Upravitelju je bilo dosta i tražio ga je da napusti restoran, na što se glumac razljutio, zakleo da više nikada neće nogom kročiti u restoran i ljutito izletio van. Ako se ipak poželi vratiti na ručak, to neće moči napraviti jer mu je pristup restoranu doživotni zabranjen.

Tjedan dana prije uhićenja Shia se pokušao potući s vlasnikom striptiz kluba u New Yorku. Nije poznato zbog čega su se posvađali, a na snimci je vidljivo da ga Shia podrugljivo izaziva i nagovara da ga udari.

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Shia LaBeouf - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

 

 

Pročitajte više