"Slučajno" ga zaustavili na ulici pa postao YouTube senzacija

Screenshot: YouTube

DJ DVOJAC iz Brisbanea, Mashed N Kutcher, odlučili su provesti mali eksperiment pa su slučajnim prolaznicima na ulici dali mikrofon i zamolili ih da nešto otpjevaju.

Međutim, nisu bili ni svjesni da će nabasati na talente od kojih je jedan u samo tjedan dana na YouTubeu skupio više pogleda nego neke daleko veće zvijezde.

Štoviše, o njemu su se raspisali i brojni mediji diljem svijeta.

Naime, zaustavili su džogera i zamolili ga da nešto otpjeva, a vokal misterioznog trkača iznenadio je ne samo njih već i gomilu gledatelja diljem svijeta.

"Bili smo prilično šokirani. Prilazili smo mnogima tog poslijepodneva, a onda smo nabasali na lika koji ne samo da je pristao sudjelovati već je i razvalio otprve", govori Matt.

Prošlog su mjeseca naišli na dostavljača pizze koji im je pomogao da naprave pjesmu.

Ipak, mnogi tvrde kako je sve namješteno, a oni odgovaraju: "Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje. Uvijek dobivamo različite reakcije i to je u redu. Htjeli smo samo pokazati da talenti postoje svugdje, a ne samo na TV-u i na radiju. Reakcije su nas iznenadile, a nadamo se da ćemo uspjeti pomoći i mladom pjevaču jer bilo bi genijalno da mu netko da priliku i potpiše ugovor s njim".

Naknadno je otkriveno da je muškarac iz videa Ross Burbury, kantautor iz Brisbanea, ali odbio je davati izjave za medije.

I dok su mnogi oduševljeni vokalom, neki tvrde da ih Burbury nije oduševio i da ničim nije zaslužio ovu popularnost.

Pročitajte više