Žena u središtu seks skandala poručila kandidatu za gradonačelnika: Prestani lagati i potraži pomoć!

Screenshot: YouTube

SYDNEY LEATHERS, 23-godišnja blogerica s kojom se dopisivao Anthony Wiener, kandidat za gradonačelnika New Yorka, dala je prvi intervju za Inside Edition, u kojem otvoreno govori o tome kako je postala "žrtva" političara.

Sydney tvrdi kako joj je Wiener, koji je 2011. bio glavni protagonist skandala koji je obišao svjetske medije, priznao da je voli, ali i otkrio mnoge perverzije, između ostalog i to da često razmišlja o njoj dok se tušira. No, dodaje i da Wiener ne govori istinu te da su se posljednji puta dopisivali prije samo nekoliko mjeseci.

"Rekao mi je da je svadljivi, neprestano napaljeni stariji muškarac, a ja sam mu tada govorila da pretjeruje", rekla je Sydney i ispričala se njegovoj supruzi Humi Abedin, a Wieneru, koji je u svojoj političkoj kampanji jasno dao do znanja da su prevare i seks skandali iza njega, poručila je: "Prestani lagati, prestani sramotiti svoju suprugu i potraži pomoć".



"Zbog svega se osjećam bolesno. Ne mogu jesti otkad se ovo počelo događati. Muka mi je od njega i cijele ove situacije. Nije osoba koja sam mislila da jest", rekla je u intervjuu.

No, 2011., kada je izbio skandal zbog kojeg je kongresnik Anthony Wiener podnio ostavku, Sydney Leathers na svom je Facebook profilu objavila: "Neka mi i dalje šalje slike svog penis, ali bitno je da nastavi donositi dobre zakone kao i dosad".

Podsjetimo, Anthony Wiener prije nekoliko dana priznao je da se dopisivanje nastavilo i nakon njegove ostavke te da se posljednje dopisivanje dogodilo prošlog ljeta, ali i da je skandal iza njega te da se zbog toga ne namjerava isključiti iz utrke za mjesto gradonačelnika New Yorka.

Podršku mu je dala i njegova supruga koja je rekla da mu je oprostila te da je odlučila ostati uz njega i krenuti dalje. 

Pročitajte više