Živio u Ikei dva dana: "Da su imali senzore pokreta, vjerojatno bi me ulovili"

Foto: Shutterstock

"NAJEO sam se i onda prošetao trgovinom, a zatim sam odlučio malo se odmoriti na jednom od izloženih kreveta. I onda sam zaspao", započinje svoju priču pisac i novinar na portalu Bro Bible, Harvey Champine, koji je u jednoj Ikea trgovini proveo čak dva dana, potpuno neprimijećen.
 
Kad se probudio, trgovina je bila zatvorena, a on unutra sam i zaključan. 
 
"Da su imali senzore pokreta, vjerojatno bi me ulovili, a onda bih morao objašnjavati kako sam dospio tu. Ali nisu imali senzore, a ja sam se našao usred avanture", kaže Champine.
 
S obzirom na to kako mu je dobro krenulo, odlučio je provjeriti koliko će dugo vremena provesti unutar trgovine, a da ga ne izbace. Iduće jutro, kad se probudio, trgovina je već bila prepuna.
 
"Sve je bilo puno napornih kupaca koji su panično tražili plastična sranja za svoje tmurne kuhinje. Odlučio sam otići na doručak i kavu, a kad sam se vratio, malo sam lutao okolo, pričao s ljudima, i onda ponovno zaspao, zaklonjen hrpom sagova".
 
I opet ga nitko nije primijetio, barem tako tvrdi. Navečer je sjedio u trgovini, pio vino koje je ukrao tijekom dana u obližnjem skladištu i tu i tamo prošetao da provjeri na kojem će krevetu ovaj put zaspati.
 
A onda je iduće jutro odustao i - još uvijek neprimijećen - otišao kući.
 
"Ikea će od mene za gostoprimstvo dobiti pet zvjezdica na TripAdvisoru. Sigurno će se oduševiti tako visokom ocjenom, ali  - zaslužili su".
 
 
 
 

Pročitajte više