Zvijezda "Moderne obitelji" strahuje za život

Foto: JLP/Splash

SARAH HYLAND, zvijezda serije "Moderna obitelj", rekla je na sudu da strahuje za život, a prijetnju predstavlja njezin bivši dečko, također glumac, Matthew Prokop.

Prema pisanju TMZ-a, Hyland je zatražila zabranu približavanja jer ju je glumac, kako tvrdi, "gušio i gurao te joj opetovano prijetio". Hyland i Prokop u vezi su bili pet godina, a prekinuli su u kolovozu. Zajedno su se pojavili i u seriji.

"Neumorno me bombardirao gnjusnim, prijetećim i uznemirujućim porukama i ostavljao mi poruke na sekretarici, prijeteći da će se ubiti", rekla je Hyland i dodala da joj je zaprijetio da će zapaliti njezinu kuću i ozlijediti joj psa.

U svibnju ove godine, par se navodno posvađao zbog načina na koji je Sarah bila odjevena, a Prokop ju je tijekom svađe pritisnuo uz auto i počeo je gušiti. Nakon toga odlučila je izaći iz veze, a za pomoć je zamolila glumicu Julie Bowen koja u seriji glumi njezinu majku.

"Matt je postao opsjednut Sarom. Nazivao ju je i neprestano joj slao poruke. Prestravljena je i želi da stane", rekao je jedan od izvora za Star Magazine.

Nakon prekida, Prokop se prijavio u kliniku za odvikavanje, a Hyland je odlučila zatražiti zabranu približavanja nakon što joj je direktor ustanove u kojoj se glumac liječi, predložio da to učini zbog Prokopova "psihičkog stanja i stava prema njoj".

Pročitajte više