Ana Gruica na udaru kritika: "Kako može nastupati netko tko apsolutno nema sluha ni talenta"

Foto: Youtube/ Instagram

U NOVOJ sezoni popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato natjecatelji se svojim izvedbama i improvizacijama bore za naklonost žirija, no ne smijemo zaboraviti da se nalaze pod budnim okom gledatelja pred malim ekranima, a oni ne opraštaju pogreške.

Na društvenim mrežama brzo isplivaju svi komentari, pohvale, ali još više zamjerke. Na tapeti se ovaj put našla glumica Ana Gruica čija je izvedba pjesme "Ain't it funny"  Jennifer Lopez, čini se, pokupila najviše kritike.

"Tko nju gura i forsira u medije i zašto?", pitali su se neki, dok su drugi pokušali biti duhoviti: "Spavaš li mirno Sandra Dabo?"

"Ovo je katastrofa, uništila je pjesmu od J.Lo., Statična, loše glumi, bez energije, užasno pjeva, mislim da sam upravo oglušila,vokalni masakr... Ne razumijem kako može nastupati u showu netko tko apsolutno nema sluha ni talenta! Katastrofa! Gluma 0, engleski 0, pjevanje 0…ples 0!!!!! Bože me sačuvaj. Sram me bilo gledati…" samo se nastavljalo u komentarima. Gruicu je internet jednoglasno pokopao.

Puno bolje nije prošao ni njen kolega Dalibor Petko koji je za imitiranje Indire u Colonijnoj pjesmi Za tvoje snene oči“ doduše dobio visoke ocjene žirija, ali to mu nije pomoglo kod publike.

"Koma, ni I od Indire, strava i užas, niti ima glasa,niti sluha,niti je karizmatičan,nastup mu je bio Bože sačuvaj.... " 

Također su se pojavile pretpostavke da je show namješten te da se Petka namjerno favorizira usprkos lošoj izvedbi. Komentara nisu bili pošteđeni ni članovi žirija, pri čemu je najviše kritika pokupila Sandra Bagarić.

Pročitajte više