Angelina Jolie izjavila da ne namjerava posvajati djecu s Haitija



ANGELINA JOLIE pojasnila je glasine koje se ovih dana šire Hollywoodom i rekla da zasad ne namjerava posvajati djecu s Haitija. Iako glumica naprosto obožava posvajati, ovoga puta izjavila je da je njezin posjet razorenom Haitiju bio isključivo humanitarne prirode. Ovih dana je posjetila Haiti u ulozi UN-ove ambasadorice dobre volje.

Tamo je vrijeme provodila posjećujući ozlijeđenu djecu. Njezino nedavno putovanje potaknulo je glasine da ona i Brad Pitt namjeravaju posvojiti sedmo dijete te tako proširiti svoju brojnu obitelj. Jolie je priznala da ideja o posvajanju djeteta u budućnosti nije isključena, no za sad ih zanima samo pomoć stradaloj djeci.

"Uvijek sam otvorena prema svoj djeci svijeta, mi smo takva obitelj, a Brad i ja smo o opciji usvajanja razgovarali. No, zasad nismo fokusirani na tu ideju. Nismo ovdje da bi posvojili još jedno dijete. Ovdje smo da bi vidjeli kako možemo pomoći djeci u toj zemlji i kako ih možemo zaštiti", rekla je. Par ima troje biološke i troje posvojene djece.

Pročitajte više