"Angelina Jolie se zaljubila u tjelohranitelja, njegova cura je napala na setu"

Foto: EPA

AMERIČKI tabloid National Enquirer objavio je tekst o navodnoj aferi Angeline Jolie s njenim tjelohraniteljem koji ima djevojku. Prema izjavama navodnog izvora, bijesna djevojka pojavila se na setu snimanja filma "Those Who Wish Me Dead" u Meksiku.

Tabloid piše da je došlo do svađe i tenzija te da je Jolie na kraju jecala u suzama, ali i da je optužena da je "razaračica domova".

"Razina napetosti između Angeline, tjelohranitelja i njegove djevojke bila je luda! Svi na setu bili su uznemireni!" rekao je navodni izvor. "Cura bi se samo odjednom pojavila i promatrala Angie i tjelohranitelja. Ali tko ne bi? Angie flertuje!" dodao je te opisao da se Angie navodno topila dok je tjelohranitelj bio u blizini te da se ponašala "kao da je čitav njen svijet".

Međutim, Business Times piše da ti navodi i nisu točni te da ni do kakve drame na setu nije došlo. Angelina, piše Business Times, nikad nije imala ništa sa svojim tjelohraniteljem te, tvrde oni, trenutno i ne razmišlja o vezama, već je fokusirana na svoju djecu.

Glumica se o svemu nije oglasila.

Pročitajte više