Baby boom među poznatim Hrvaticama - pogledajte tko sve očekuje prinovu u obitelji

Foto: Instagram

BABY BOOM na hrvatskoj estradnoj sceni. U posljednjih nekoliko mjeseci sretnu vijest objavile su brojne poznate Hrvatice. 

Pjevačica Pamela Ramljak otkrila je u veljači da čeka drugo dijete i na Instagramu objavila fotku na kojoj joj se već pomalo nazire trbuščić. 

"Još jedno srce kuca ispod mog. Presretna sam i zahvalna na ovom blagoslovu. Antun će dobiti bracu ili seku. Beba broj dva je na putu", napisala je tada Pamela uz fotografiju. Kanije je otkrila da u obitelj u kolovozu stiže djevojčica.

Glumica Nataša Janjić i njen suprug Nenad također očekuju djevojčicu u kolovozu.

"Opraštam vam što ste mislili da sam debela, vi meni oprostite što sam vam svima lagala... U kolovozu nam stiže djevojčica!!! Valentinovo u našoj kući može početi!" napisala je u veljači na Instagramu.

Prinovu u obitelji očekuje i voditeljica Marijana Batinić. Sredinom ožujka otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu da očekuje drugo dijete. Djevojčica bi trebala na svijet doći u rujnu.

Sretnim vijestima fanove su iznenadili i natjecatelji showa Brak na prvu Gordana Marelli i Adam Kromer. Svoju vezu i da očekuju bebu potvrdili su krajem travnja.

Izabel i Mateo Kovačić svoje prvo dijete očekuju krajem ljeta, kako su objavili u svibnju.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević nedavno su objavili da čekaju svoje drugo dijete.

"Da, istina je. Presretni smo. Sada nam je najvažnije da trudnoća prođe u redu i da nam se rodi zdrava beba", kazala je glumica i otkrila da beba stiže na zimu.

Pročitajte više