Bezos se posvađao s ljubavnicom zbog golišavih selfieja i fotki spolovila

Foto: Guliver Image/Getty Images

NEVOLJAMA u ljubavnom raju šefa Amazona Jeffa Bezosa i njegove ljubavnice Lauren Sanchez nije trebalo dugo. Navodno su se posvađali nakon što je on iz tabloida doznao da je njegove poruke i eksplicitne fotografije prosljeđivala prijateljicama, koje su ih potom poslale National Enquireru.

Bogataš je svoju novu djevojku pitao kako je mogla biti "tako neoprezna" i dijeliti njihove poruke.

National Enquirer piše da je Bezos ljubavnici slao fotografije svog intimnog područja te poruke koje su "preslikovite" da bi ih se opisivalo.

Prema tom tabloidu, Bezos i Sanches išli su na romantične spojeve njegovim privatnim avionom, a seksali su se u domovima koje su dijelili s bračnim partnerima. 

Navodno je Bezos "užasno posramljen" nakon što su do novinara došle njegove poruke. 

"Jeff je miran čovjek, rijetko ga je netko vidio ljutitog. No jako je posramljen zbog toga što su detalji o njegovim porukama izašli u javnost. Trudio se sakriti njihovu vezu, ali nije znao da je Lauren dijelila njihove poruke. Uzrujan je i to je jasno dao do znanja Lauren", tvrdi izvor.

Njegova žena MacKenzie posumnjala je u aferu kad je vidjela da je jedina putnica na letovima njihovog privatnog aviona upravo Lauren. Kako pišu tabloidi, Bezos se s ljubavnicom nalazio u bungalovu hotela na Beverly Hillsu te u hotelu u Bostonu, u kojem je prije toga bio s cijelom obitelji.

"Želim te mirisati, želim te udisati. Želim te držati čvrsto, ljubiti ti usne, volim te", pisao je Bezos ljubavnici.

"Volim te, živa djevojko, pokazat ću ti to svojim tijelom, usnama i očima, veoma brzo", dodao je.

"Nedostaješ mi. Želim te poljubiti i ušuškati u krevet polako i nježno. A onda te ujutro probuditi i ne biti tako nježan s tobom", napisao joj je u drugoj prilici.

Pročitajte više