Bivši hrvatski vojnik kojeg prati 500.000 ljudi ima novi posao: "Otvorio sam firmu"

Foto/Video: Davor Puklavec/PIXSELL

FILIP ŠČRBAK, Slavonac koji s obitelji živi u Petrinji, bio je u vojsci osam godina, no sad je odlučio da je vrijeme za promjenu u njegovom životu.

"Odlučio sam prestati i počeo sam se baviti društvenim mrežama. U tome vidim bolju perspektivu. Tko zna što život nosi, možda se nekad i vratim u vojsku", rekao je Filip.

 

Otkrio je i planove za budućnost.

"Otvorio sam firmu za digitalni marketing tako da se sada bavim tim. Radim na još jednom projektu, što neću otkrivati, to će biti kroz nekih mjesec dana. To je sada tajna", rekao je Filip.

Agencija za digitalni marketing koju je otvorio bavi se vođenjem društvenih mreža, prvenstveno TikToka. 

Filip je postao hit na TikToku nakon što je objavio video u kojemu izvodi zahtjevnu vježbu dok mu na leđima leže žena i dvoje djece. Dosad je na TikToku skupio pola milijuna pratitelja, a na Instagramu nešto više od 30 tisuća.

Kaže da ga je vojska napunila samopouzdanjem.

"Moja vojna karijera je završila! Proveo sam 8 godina u OSRH došao sam u vojsku kada sam imao 20 godina, bilo je loših ali i dobrih trenutaka. Vojska me podigla i izgradila da postanem muškarac i napunila samopouzdanjem, svoje najbolje godine života dao sam domovini. Ja ću do kraja svog života biti vojnik u srcu, a domovina uvijek može računati na mene ako zatreba", napisao je Filip prošli mjesec.

@scrbaksaurus One of my first TikToks #scrbaksaurus ♬ Valhalla Calling - Peyton Parrish

"Jednostavno mislim da sam dovoljno odrastao i želim postići nešto vise u životu za sebe i svoju obitelj od same vojske. Ulazim u privatni business još vam neću otkriti o čemu se radi ali uskoro ćete saznati! Nadam se da će ovo novo poglavlje biti uspješno kao i prethodno", dodao je tada.

Pročitajte više