"Bolje od dijamanata": 13 najluksuznijih poklona koje su sponzoruše dobile od svojih sponzora

Foto: Instagram

JEDNA od pojava koje uvijek izazivaju velik interes su sponzoruše. Kako izgledaju njihovi spojevi s lovašima, što rade s njima, kako troše novac koji dobiju, koliko novca dobiju... Sve su to pitanja na koja bi svi voljeli imati odgovore.

BuzzFeed se ovog puta pozabavio poklonima koje sponzoruše dobivaju, i to najluksuznijima. Iako su se nadali da će im se javiti veći broj djevojaka, odgovori koje su dobili prilično su zanimljivi.

"Na trećem spoju odveo me prvom klasom na Bahame. Sunce, pijesak i shopping. Kupio mi je novi iPad za put, bikini za 700 dolara, gurmanska jela i uz svako bocu vina od 300 dolara. Nakon mjesec i pola želio mi je unajmiti automobil i apartman u najskupljem dijelu Toronta, dok smo svaka dva tjedna zimi letjeli na Floridu gdje on ima stan. Bilo je zabavno, no nakon šest mjeseci postalo je dosadno pa sam našla drugog.

"Odvezao me avionom kući da vidim tatu kojeg nisam vidjela sedam godina. Unajmio mi je automobil i platio sve što mi je trebalo dok sam bila tamo".

"Tako sam zahvalna na tom čovjeku. Posljednjih godinu dana plaća mi sve troškove, uključujući školarinu, automobil, mobitel, odjeću, torbice i cipele koje želim (pod uvjetom da odjeća nije skuplja od 300 dolara, a modni dodaci od 400). Najskuplja stvar bilo je zimsko putovanje u Španjolsku, gdje smo proveli tjedan dana.

"Kad sam bila na faksu, moj dečko je bio tip 14 godina stariji od mene i fino je zarađivao. Živjela sam s njim u njegovom penthouseu u bogatom dijelu grada i nisam ništa plaćala. Kuhala sam nas i brinula se o tome da na vrijeme plati račune. Definitivno nismo financijski jednako pridonosili. Sponzoruše svi vrijeđaju, ali upamtite, ti muškarci žele nekog za koga će se brinuti".

"Ne bih rekla da moj sponzor pretjeruje, ali kako radim u neprofitnoj organizaciji, on mi pomaže da preživim. Kad sam završila veliki projekt, platio mi je boravak u luksuznom hotelu. Važno je da znate da nisu sve sponzoruše pohlepne drolje, a nisu svi sponzori čudovišta. Moj se nedavno razveo i ovo je tip veze koji mogu podnijeti, a istodobno mi pomaže platiti studentske kredite. Poštujemo se međusobno, tako da smo oboje na dobitku".

"Ogrlicu of bijelog zlata i dijamanata na kojoj je pisalo 'princeza'".

"BMW"

"Jednosobni stan u New Yorku s pogledom na Upper West Side".

"Moj mi je kupio veoma lijepi Audi. Bilo je to prije nekoliko godina".

"Moj sponzor je moja dušica. Kupio mi je Chevrolet Monte Carlo iz 1973.".

"Platio mi je zdravstveno osiguranje".

"Imao sam sponzoricu. Ili bismo je mogli nazvati bogatom 'cougar'. U svakom slučaju, odvela me u all-inclusive resort u Meksiku na tjedan dana, tri dana nakon što sam napunio 21 godinu. Putovanje je platila 15.000 dolara.

"Živjela sam u bungalovu iz 1930. Moj sponzor posjeduje građevinsku kompaniju pa je poslao svoju ekipu koja mi je potpuno sredila kuhinju, smočnicu, dvije kupaonice, drvene podove, uredili mi stropove i postavili novi krov. Napravio je i stan u prizemlju koji sad mogu iznajmljivati ili staviti na Airbnb. Bolje od dijamanata". 

Pročitajte više