Bradov i Angelinin biograf tvrdi da su oni ponovno zajedno: "Pomirili su se u skromnoj kućici"

Foto: Guliver Image/Getty Images

RAZVOD Angeline Jolie i Brada Pitta prije godinu dana šokirao je svijet, no sudeći po napisima stranih medija, kad se situacija malo smirila, njih su dvoje svojoj vezi odlučili dati drugu šansu.

Britanski The Sun piše da su Brad i Angelina nakon "spiritualnog" savjetovanja opet zajedno. Njihov biograf Ian Halperin tvrdi da su se našli u prijateljevoj kući, popričali i odlučili dati svojoj vezi još jednu šansu.

"Brad je krenuo prema njoj te su se zagrlili. Bilo je puno suza, sve su si rekli. Pokušali su riješiti svoje probleme u toj skromnoj kući i odlučili su ponovno započeti svoju vezu. Ta rasprava označila je novi početak", rekao je Halperin za Daily Mail.

Biograf tvrdi da Brad i Angelina svjesno rade na tome da opet postanu par te planiraju ići na savjetovanja i rehabilitaciju.

Njihov razvod uslijedio je nakon što se Brad u avionu posvađao s najstarijim sinom Maddoxom, a prijatelji su bili uvjereni da Brad i Angelina nikad neće uspjeti riješiti probleme koje imaju.

Biograf tvrdi da se Brad i Angelina vide kao nove Richarda Burtona i Elizabeth Taylor, par koji se nekoliko puta razvodio i mirio.

"Ne mogu živjeti zajedno, ali ni odvojeno. Oboje su radili na sebi nakon tog incidenta, a još uvijek se vole", tvrdi Halperin.

Ipak, razvoj je izvjestan jer oboje misle da će im pomoći da krenu ispočetka.

"Ne vide razvod kao najgoru stvar koja im se može dogoditi, to je samo komad papira i oboje misle da bi nakon njega mogli ponovno započeti svoj zajednički život", kaže Halperin.

Da vijest o pomirenju drži vodu svjedoče i nedavne Angelinine izjave da u samačkom životu "nema ništa lijepo, samo je teško".

"Nekad mi se čini da uspijevam ispuniti obveze, no zapravo samo pokušavam izgurati. Ovo je emotivno bila veoma teška godina", rekla je. 

Pročitajte više