Bujna plavuša je "preseksi za TikTok", pogledajte zašto joj brišu vruće snimke

Foto: Instagram

BUJNA manekenka Neyleen Ashley (31) iz Miamija optužila je TikTok da je "diskriminira zbog njenog tijela" jer su uklonili njene snimke koje su bile "previše seksi". 

Neyleen tvrdi da je platforma najpoznatija po snimkama korisnika kako plešu i izvode razne skečeve maknula njene snimke, iako su iste snimke drugih žena i dalje dostupne.

"Tužna sam zbog toga", rekla je plavuša koju prati dva milijuna ljudi na Instagramu.

Dodala je da joj je brisanje videa bilo posebno bolno jer je u TikToku našla utjehu posljednjih mjeseci.

"Tijekom karantene zaljubila sam se u TikTok. Moj prvi doticaj s društvenim mrežama bile su smiješne snimke na danas ugašenom Vineu. Kad su ugasili Vine, prebacila sam se na Instagram. TikTok je bio ispušni ventil za moju duhovitost, sve dok nisam shvatila da me diskriminiraju zbog izgleda", rekla je.

Uvjerena je da su razlog za sve njene bujne obline te da je algoritam TikToka kažnjava za primjer drugima.

"Svi ovog ljeta poziraju u bikinijima. Kad ja objavim takav video, čak i ako se ne vidi puno dekoltea, odmah mi izbrišu snimku i maknu pratitelje. Tvrde da kršim pravila zajednice", požalila se.

Cijela situacija stvara joj i financijske probleme, jer sponzorirane objave naplaćuje 1000 dolara. Osim na TikToku i Instagramu, aktivna je i na Twitchu.

Požalila se i da je, osim mreže, diskriminiraju i pratitelji.

"Dobivam puno hejterskih komentara i uvreda da sam plastična koje me bole, no tako je to na društvenim mrežama", rekla je.

Pročitajte više