Buran sukob u Farmi: Tri natjecatelja su diskvalificirana

Screenshot: Nova TV

MAJA BAJAMIĆ preuzela je upravljanje Farmom, no sudeći po prvom danu gazdinstva, ne čeka je lak posao. Nakon što ju je Juka postavio za gazdaricu, Maja je sazvala sastanak i odlučila uvesti red na farmi, no to se nekima nije svidjelo.

Bruno i Dubravko su svojevoljno odlučili napustiti Farmu, a pridružio im se Zoran. Tako su se sva trojica diskvalificirala iz natjecanja.

Maja je željela raspravljati o kuhinji, odnosno uzeti u obzir nešto drugačiju Dorinu prehranu i prehranu vegetarijanaca. Trojica diskvalificiranih su se tome usprotivili.

"Svatko se ovdje treba prilagoditi onome što ima. Pokrij se onim što imaš, ovo je farma", rekao je Bruno.

"Ili svi isto ili ništa! Aj kući onda! Ako već sad ima zdravstvenih problema, što će onda biti s 40 godina?", dodao je Zoran.

Dora je na Majin poticaj pokušala objasniti zašto joj je potrebna drugačija prehrana, no Bruno ju je prekidao, zbog čega se digla od stola bacivši mikrofon.

"Alkohola nećete vidjeti tjedan dana, kunem vam se životom, jer se ne možete suzdržati i normalno funkcionirati!", oštra je bila Maja, koja je komentirala da je primijetila da su neki farmeri konzumirali pića iz podruma koja se ne bi smjela konzumirati tijekom dana.

Tijekom rasprave Bruno i Dubravko odlučili su napustiti show.

"Ne snalazim se dobro među ljudima koji ne shvaćaju da je ovo show i da treba glumiti i napraviti nešto, već međusobno šapću i kako bi bio pristojan, totalni su idioti", rekao je Bruno.

"Lijepo je bilo sudjelovati u ovom showu, ali sada je dosta", dodao je Dubravko.

Zoran je odlučio ići s njima.

"Jako mi je žao što su otišli. Izborili su svoj ostanak tu pošteno i djetinjasta mi je ta njihova odluka", komentirala je Maja nakon toga.

"Bruno i Dubravko su ovdje postavili neke svoje standarde cirkusiranja oko svega toga. Nije trebalo tako sve ispasti. Mogli smo sve normalno odraditi da oni nisu bili za stolom", dodao je Silvio.

Kad je došao mentor Jure s novim tjednim zadatkom, Josip mu je objasnio: "Dečki su slavili od jučer i nastavili su slaviti i danas, tako da vjerujem da je dosta utjecao alkohol na njih."

"Ako su ispali, neka su ispali i neka im je sa srećom, vi ostanite jaki", komentirao je Jure.

Pročitajte više