Cameron Diaz za potrebe novog filma postala ćelava

CAMERON DIAZ odrekla se svoje duge plave kose i na snimanju svog novog filma "My Sister’s Keeper" u Santa Monici pojavila se potpuno ćelava. Zvijezda filma "Svi su ludi za Mary" u novom filmu glumi uz Abigail Breslin, Aleca Baldwina i Sofiu Vassilievu. Abigail Bresin glumi djevojčicu koja je oboljela od leukemije zbog čega je izgubila svu kosu, a Cameron je njezina majka koja je obrijala svoju glavu kako bi dala podršku svojoj bolesnoj kćerki.

No, Cameron se zapravo nije doista odrekla svoje kose, pa je tako za potrebe filma za nju napravljena specijalna maska koja ju, kad je navuče preko glave, čini potpuno ćelavom. Cameron trenutno prolazi kroz teško razdoblje u svom životu zbog nedavnog gubitka svog oca koji je iznenada preminuo od leukemije, pa je glumica napravila napravila sasvim logičan potez - vratila se poslu i glumi koji joj, kako kaže, ne ostavljaju mjesta za razmišljanje o lošim stvarima.

Diaz, koja je sama otkada je prije 18 mjeseci prekinula s Justinom Timberlakeom, tvrdi da joj muškarac u životu sada nije potreban. "Ljudi misle da, ako si sam, onda si neispunjen, no to uopće nije istina. Stvar je u tome da ne želim biti u vezi zbog koje ću se osjećati neispunjeno", priznala je glumica i dodala kako unatoč tome još uvijek izlazi i viđa se s muškarcima. "Volim muškarce i volim seks. Volim i dlake na prsima, ne previše dlaka, ali umjerena doza na muškarcu može ga učiniti jako, jako seksi", priznala je glumica.

K.H.

Pročitajte više