"Catherine Zeta-Jones puno je bolje volje otkako je posjetila kliniku za psihičke poremećaje"



SAMO nekoliko dana nakon što se prijavila u kliniku za liječenje psihičkih bolesti zbog bipolarnog poremećaja, Catherine Zeta-Jones izašla je u javnost sa suprugom Michaelom Douglasom. Par je posjetio jedan restoran kako bi uživali u romantičnoj večeri. Prema riječima posjetitelja restorana, Catherine je bila dobre volje dok je čavrljala sa suprugom, ali i osobljem restorana koji pripada jednom od rođaka slavnog para.

"Izgledala je zaista dobro i činila se smirenom. Mirno su razgovarali. Iako se činilo da vode ozbiljan razgovor među parom nije bilo podizanja glasa ili bilo kakvih neugodnih situacija. Nakon što joj je pristupio netko od osoblja, Catherine je bila ljubazna i ugodna, činilo se kao da se osjeća dobro te da napreduje", rekao je jedan zaposlenik restorana.

Naime, bipolarni poremećaj genetska je bolest čije se posljedice manifestiraju usred dugotrajnog i nakupljenog stresa, šoka ili traume. Karakteriziraju ga izmjene iznimno dobrog raspoloženja i velike depresije. Od bipolarnog poremećaja pati oko 1 posto svjetske populacije, a najčešće se dijagnosticira nakon dugotrajne depresije. Kontrolira se lijekovima koji oboljelima pomažu da vode emotivno uravnotežen život.

Pročitajte više