Cheryl Cole: Ashley mora na detektor laži

CHERYL COLE je svom nevjernom suprugu Ashleyju Coleu zaprijetila detektorom laži.

Pjevačica će navodno, na prijedlog svojih prijatelja, od svog supruga tražiti da ode na detektor laži kako bi saznala istinu o njegovim preljubima, pišu američki mediji.

"Posramljena sam i razočarana, ne znam hoću li mu ikada oprostiti"

Ashley bi trebao na detektor laži nakon što se Cheryl vrati u Veliku Britaniju nakon odmora u Americi gdje je pobjegla od paparazza i skandala vezanim za muževu nevjeru, te radila na novim pjesmama. "Ovo je njezin način da sazna istinu i pokuša spasiti brak. Tako će bar saznati pravu istinu, a ako laže to će gotovo sigurno biti kraj njihovog braka", izjavio je prijatelj pjevačice.

"Sada svi misle kako sam naivna i glupa jer ga još nisam ostavila"

Tom je istom prijatelju Cheryl navodno rekla i kako Ashleyju nikada neće oprostiti nevjeru. "Cheryl je vrlo uzrujana i trenutno prolazi kroz pakao", rekao je prijatelj pjevačice. "Rastresena je između tuge i ljutnje. Žalila mi se kako ne može vjerovati da je on toliko ponižava nakon svega što su prošli, te da ne zna može li mu oprostiti. Osjeća se loše jer svi sada misle kako je naivna i glupa ispala", dodao je.

Coleov seksualni skandal je u javnost procurio nakon incidenta Johna Terryja i njegove vanbračne afere s Vanessom Perroncel. Posljednja, četvrta po redu, ljubavnica slavnog nogometaša Chelsea, javila se medijima prije par dana. Ann Corbitt tvrdi da je provela noć s Coleom u hotelu "Four Season" u Seattleu. Dvadesetosmogodišnja Ann i Ashley navodno su se upoznali u hotelskom baru gdje su Englezi slavili pobjedu protiv Seattle Soundersa.

Pročitajte više