David Beckham (opet) uhvaćen u laži: "Dao mi je pusu i pozvao me u Italiju"

IAKO je nedavno demantirao informaciju da ima novu ljubavnicu, David Beckham je, ako je vjerovati zgodnoj Mariann Fogarasy, ponovno uhvaćen u laži. Dok mađarska manekenka tvrdi kako je bila na večeri s jednim od najpoželjnijih muškaraca na svijetu David se kune u vječnu ljubav prema svojoj supruzi Victoriji Beckham. "Nemam apsolutno nikakvu potrebu za drugim ženama. Victoria je jedina žena koju ja volim i želim", izjavio je bivši vezni igrač Manchester Uniteda dok Mađarica tvrdi suprotno.

"Dao mi je pusu i rekao da ćemo se i dalje sastajati. Prije dva tjedna sam otišla u Italiju, jer me on pozvao"

"Beckhama sam upoznala 22. travnja kada je Milan igrao prijateljsku utakmicu u Budimpešti protiv odabrane selekcije mađarske lige. Nakon utakmice sam mu dala svoj broj, a on me je kasnije i nazvao. Susreli smo se i malo popričali. David mi je dao pusu i rekao da ćemo se i dalje sastajati. Prije dva tjedna sam otišla u Italiju, jer me on pozvao", tvrdi plavokosa Mariann.

O cijeloj priči se odazvala i navodno prevarena supruga Victoria koja je neugodnost pokušala sakriti sarkazmom. "Što je David morao reći novinarima? Možda: 'Ja ne volim svoju suprugu'? Možda je dotična gospođica bila prisiljena reći to što je rekla", izjavila je Posh Spice koja je suprugu već oprostila nevjeru.

A.M.
Foto: JLP, The Sun

Pročitajte više