Dok Victoria rinta, David se zabavlja s tajanstvenom brinetom

JEDAN od najpoznatijih parova na svijetu zamijenio je uloge - Victoria dane provodi na probama i nastupima sa Spice Girls, a slavni nogometaš vrijeme krati obilazeći zabave i, sudeći po fotografijama, družeći se s djevojkama. Ne bi to bilo ništa čudno ni senzacionalno da se prije nekoliko godina iz jednog takvog druženja nije izrodila afera koja je mjesecima boravila na naslovnicama diljem svijeta.

Nakon prijateljske utakmice s Vancouver Whitecapsima, David Beckham se s kolegama iz nogometnog kluba LA Galaxy zabavljao u jednom noćnom klubu, a ubrzo im se pridružilo veselo društvo u kojem je bila i tajanstvena brineta. Djevojke su, naravno, oblijetale Beckhama cijele večeri, no on je svoju pozornost poklonio djevojci koju su američki tabloidi pokušali predstaviti kao njegovu novu ljubavnicu.

"Iako je bio prijateljski nastrojen prema djevojci, ispao je dobar dečko", izjavio je "svjedok" za Daily Mail, ističući kako David s novom prijateljicom nije bio sam, niti su imali neki posebni fizički kontakt.

Nepoznata djevojka mnoge je podsjetila na Rebeccu Loos, ženu zbog koje se zamalo raspala bračna idila Beckhamovih. Prije nekoliko godina Rebecca je, naime, radila kao asistentica poznatog nogometaša, te se s njim upustila u kratku ljubavnu avanturu. Nakon početnog negiranja, aferu je priznao i David, a nedugo nakon medijske hajke sa suprugom Victorijom dobio je trećeg sina Cruza.

Unatoč imidžu preljubnice, novinari su se otimali za izjave Rebecce Loos, koja je kratkom vezom sa slavnim nogometašem, točnije, brojnim intervjuima, emisijama i editorijalima,  zaradila milijune funti.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više