Domaća glumica priznala nesigurnosti: "Ova ima gušću kosu, ova ima punije usne"

Foto: Instagram

IAKO je postala poznata kao vlasnica najboljeg tijela u Hrvatskoj, glumica Ana Gruica Uglešić na Instagramu je priznala da joj "kult ljepote" s društvenih mreža smeta.

"I te društvene mreže... Koliko ima prednosti, toliko i mana. Baš nešto razmišljam. Imam godine i formirana sam osoba. Pa ipak pokleknem. Ova ima gušću kosu, ova ima veće oko, ova ima ljepši luk obrva, ova ima punije usne, manji nos, mlađu kožu... I tako unedogled. Mogu misliti kako je mladim curama u pubertetu boriti se protiv "savršenstva" društvenih mreža. Koliko to mora nabijati frustracije i nezadovoljstvo. Ili će iz ovoga svega izaći strašna zloća i ljubomora, ili apsolutna osviještenost o sebi i kako je divno biti takav kakav si - jedinstven. Generacija zvana - eksperiment. I eto mene, u malo sređenijoj verziji. I sa sviješću da ima boljih i ljepših. Ali i da sam isto tako jedinstvena. Što vi mislite, što će izaći iz ovog svega?" upitala je svoje pratitelje.

Oni su se pak složili s njom.

"Svaka čast da de netko od "celeb" tog sjetio i objavio na društvenoj mreži. Imam teenejđericu i znam kako funkcioniraju te posebno photoshopirane slike i markirana roba. Nadam se da će i Inst.FB ukinuti vidljivost količine lajkova lajkačima i da će ukinuti Snapchat slanje vatri. Koliko znam rade na tom jer su mnogi mladi u svijetu zbog tog sebi napravili štetu od psihe do oduzimanja života. Mnogi roditelji nastoje udovoljiti svojoj djeci, mladima pa oni koji mogu i ne mogu ulaze u minuse i kredite da im dijete ne bude izolirano iz potrošačkog i snobovskog društva. Za lajl na Inst.sve će mladi izmisliti i napraviti. Svugdje će biti i prisutni samo da bi se reklamirali i u drugima koji možda izazvali zavist. Tu nažalost ima i onih koji su i stariji a ne samo teen. Bahate cure i ironični dečki "izvanredni" su u potcjenjivanju i izoliranju. Bojim se samo da zbog tih društvenih mreža, kojekakvih slikica, robice..ne bude situacija s mladima još gora", napisala je jedna Anina pratiteljica.

Pročitajte više