Doris Pinčić: Slušajmo one koji su studirali medicinu, a ne "znanstvenike" s društvenih mreža

Foto: Instagram

DORIS PINČIĆ ROGOZNICA pokazala je kako provodi vrijeme kod kuće i osvrnula se na situaciju s koronavirusom. "Ako ništa drugo doma je veselo", napisala je uz fotku. 

U nastavku je pozvala ljude da paze na sebe i ostale te da slušaju savjete stručnjaka. 

"Pazimo ljudi na sebe i jedni na druge, slušajmo one koji znaju, koji su studirali medicinu za razliku od svih 'znanstvenika' na društvenim mrežama i bit će sve dobro", napisala je. 

Za to je vrijeme njen suprug Boris Rogoznica podijelio fotku s plaže, uz komentar: "Tko je ono rekao da nam propada sezona?"

I on se na Instagramu osvrnuo na koronavirus i upozorio ljude da virus shvate ozbiljno, no i to je napravio kroz šalu, obavijestivši fanove da otkazuje imaginarni koncert. 

"Dragi moji, s velikom tugom vam javljam da sam primoran odgoditi svoj koncert u zagrebačkoj Areni o kojem sam intenzivno maštao da će se dogoditi ovih dana. Ali, gledajte, situacija s koronavirusom je krajnje ozbiljna i nije za zajebanciju. Tako da će koncert biti prebačen na neki drugi termin, kad mi se fokus makne s tog virusa i ponovo vrati na maštanje o koncertu u Areni. Budite mi dobri i hrabri. Volite se i perite ruke... I zube. P.S. Svi koji biste eventualno kupili ulaznice za koncert ja bi vam vratija pare, majke mi", poručio je. 

Pročitajte više