Dunja iz LJNS-a prekinula sve odnose s farmerom iz Ekvadora: Lagao je otpočetka

Screenshot: RTL

MNOGI su gledatelji jedanaeste, internacionalne sezone showa Ljubav je na selu zapamtili najmlađeg farmera Daniela Granju iz Ekvadora. 

On je ekipi (i gledateljima) pripremio veliko iznenađenje kad je umjesto jedne od svojih kandidatkinja na romantično putovanje poveo 18-godišnju Dunju Cvenić iz Belišća. 

Otkrio je da su se Dunja i on više mjeseci dopisivali, a ona je nevoljko pristala izaći pred kamere. Međutim, kasnije je otkrila da nije sve bilo baš onako kako joj je Daniel govorio. 

Za RTL je otkrila kako više nije s njim u kontaktu te da ju je razočarao. 

"Daniel i ja nismo ni u kakvom kontaktu. Predstavio se kao drugačija osoba, kao u nekom drugačijem filmu i baš mi se svidio, no razočarala sam se kada sam shvatila kakav je", ispričala je Dunja. 

Pristala je, kaže, doći u emisiju jer joj se Daniel svidio tijekom dopisivanja, no pokazalo se, tvrdi, da je lagao od početka. 

"Dopisivali smo se i viđali preko interneta, prikazao se u najboljem svjetlu i pristala sam doći u emisiju kako bih ga upoznala uživo. Mislila sam da je jako dobra osoba, a lagao mi je otpočetka", zaključila je ona. 

Iako je tvrdio da mu se Dunja sviđala otpočetka, Daniel se u showu prilično zbližio s kandidatkinjom Tanjom, s kojom se i ljubio, a na samom početku showa pokušao je poljubiti voditeljicu Marijanu Batinić u usta

"Katkad volim udane", rekao joj je tom prilikom. 

Pročitajte više