Dva milijuna ljudi pogledalo je video balona na stubama: "Ovo je tako jezivo"

Screenshot: Twitter

NA TWITTERU je osvanuo videozapis balona na helij koji je korisnike ostavio u čudu pomalo jezivom situacijom koju prikazuje. Muškarac iz Madrida podijelio je snimku balona u obliku djevojčice kako se spušta niz stepenice, a izgleda kao da sam silazi stepenicu po stepenicu. Uz to, u videu se čuje mirno disanje i lavež psa u daljini.

"Prije dva dana kupili smo kćeri balon, a on je od zabavnog prešao u strašno...", napisao je autor videa uz opis koji je pogledalo više od 2 milijuna ljudi.

"Ovo je tako jezivo", "Pravi horor", pisali su korisnici te se složili da je najjeziviji dio onaj na kraju kada balon zastane, a oči "pogledaju" direktno u kameru.

Također, video je pokrenuo raspravu o tome kako je ovo moguće. Dok su neki pisali kako je balon vjerojatno vezan strunom za noge i netko upravlja njime, drugi smatraju da je riječ o nadnaravnoj pojavi.

Na njihove komentare muškarac je odgovorio fotografijom na kojoj "djevojčica" viri kroz vrata uz koju je napisao: "Radio sam kod kuće i začuo šapat iza sebe. Okrenuo sam se i ugledao ovo", i tako dodatno oduševio ljude.

Pročitajte više