Ekipa na internetu pobjesnila na Pink zbog ove naizgled nevine fotke s klincima, vidite li zašto?

Foto: Instagram

PJEVAČICA Pink uživa u obiteljskom životu, a fotografije svoje djece nerijetko dijeli na društvenim mrežama. Iako su situacije u kojima se nalazi s djecom prilično nevine i svakodnevne, baš svaki put nađe se netko tko misli da njena djeca žive u smrtnoj opasnosti.

Tako je bilo i ovog puta. Pink je objavila fotografiju na kojoj kuha sa svojim mališanima, a netko je primijetio da drži dijete u nosiljki iznad štednjaka.

"Slatka fotka, ali molim te nemoj kuhati dok nosiš bebu. Čula sam zbilja grozne priče o užasnim nesrećama koje su se tako dogodile", napisala je jedna obožavateljica.

"Ja ne bih tako držala dijete dok kuham. Držala bih ga postrance podalje od štednjaka, no to je tvoje dijete i ako se nešto dogodi to je tvoja stvar", napisala je druga.

Treći su savjetovali da zaposli kućnu pomoćnicu ili da ostavi sina u drugoj sobi dok kuha.

"Ne shvaćam ovo posramljivanje, radije biste da njen sin plače u drugoj sobi nego da su zajedno. Barem kuha za svoju obitelj, a ne naručuje hranu ili ima poslugu. Kad živite užurbano poput nje, radite što morate, ne vidim ništa loše s ovom fotkom", napisala je jedna žena, a druga je dodala da su njena djeca uvijek kuhala s njom i nije bilo nikakvih problema. 

Pročitajte više