Fani Stipković u pokrivanju intimnih dijelova pomogli Viktor Drago i njezin psić

Fani se na snimanju, kako je kazala u razgovoru za Index, nije osjećala nimalo nelagodno. "Bilo bi smiješno da postoji neka nelagoda, nakon što sam toliko godina u ovom poslu. Snimanje je bilo prije tri tjedna, sve je napravljeno relativno brzo, jer smo svi bili raspoloženi, a i ekipu s kojom sam radila već dugo vremena poznajem." - otkriva Fani, koja je na projektu surađivala s art direktorom Cro a Portera Viktorom Dragom i Duškom Vlaovićem, ispred čijeg je objektiva stala.

Nakon što su to učinila svjetski poznata lica poput Pamele Anderson, Sadie Frost, Dennisa Rodmana, Imogen Bailey, Marcusa Schenkenberga i Joanna Krupa, Fani je - potpuno se razodjenuvši, prva koja je pomaknula granice u dosadašnjoj borbi za prava životinja u Hrvatskoj. Fani se skinula u humanitarne svrhe, no isto - barem za sada - ne bi učinila i za Playboy.

"Nisam ja ta koja je tu bitna, bitna je kampanja i ono što ista poručuje, a to je da se stane na kraj mučenju životinja. Nije to skidanje slično onom u Playboyu, u tom časopisu bih bila u potpunosti gola, dok se ovdje zapravo ništa ne vidi." - kaže Fani, koja se na plakatu našla zahvaljujući svojem dugogodišnjem angažmanu u udruzi "Prijatelji životinja", te na prijedlog Viktora Drage.

Na snimanje je povela i svog psića Sauri, koji će zajedno s njom skretati pažnju vozačima koji će prolaziti kraj plakata s atraktivnom pojavom manekenke.

B.S.

Pročitajte više