Fanovi napali Ellu Dvornik: "Sad imaš dijete pa ti smeta, a do sad ništa..."

Foto: Instagram

"POSEBAN krug pakla za odrasle ljude koji ovo rade u dječjim parkovima", napisala je najpoznatija hrvatska influencerica Ella Dvornik na Facebooku, pored fotografije nereda koji je zatekla u jednom zagrebačkom parkiću.

Naime, pored dječjih sprava Ella je zatekla opuške cigareta, a taj joj je prizor zasmetao.

Iako su je mnogi podržali, našlo se onih kojima je zasmetalo što Zagrepčane proziva Splićanka.

"Nisi li ti Splićanka?? A sad te brinu opušci...Lol, zašto ne slikaš šprice i igle po parkovima... Ovo vam je najmanji problem", napisao je jedan pratitelj.

Ella mu je brzo odgovorila.

"Iz koje si ti dimenzije ispao, cijeli život sam u Zagrebu. A ima šprica i u Zagrebu sigurno", napisala je.

"Iz realne. Pored svih sranja u zemlji, tebe muče opušci? Jer sad imaš dijete pa ti smeta, a do sad ništa... Kad već pišeš, daj nešto pametno", nastavio je njen pratitelj.

"E stara moja..dobro dok su samo cikovi. Al od kukanja i slikanja nema nis...vrecicu i cisti, tak i mi kad na plazu dodjemo, ja po plazi, muz podmorje....po dvije vrece smeca skupimo", poručili su drugi.

Ella redovito odgovara svojim pratiteljima koji se ne slažu s njom, čak i onima nepristojnima. Tako je odgovorila i ženi koja se čudila kako je Elli zaručnik Charles privlačan.

"Što te boli briga, ljepota je u očima promatrača. Ne spavaš ti s njim. Čovjek je dobar otac, čovjek, gospodin, gentleman. I prezgodan je kome treba bit. Btw i dobar je u krevetu", napisala je.

Pročitajte više