Fanovi prozivaju Katy Perry zbog komentara o abortusu: "Ovo je razočaravajuće"

Foto: Instagram

AMERIČKA pjevačica Katy Perry našla se pod kritikama korisnika društvenih mreža nakon što je na Twitteru objavila komentar o odluci američkog Vrhovnog suda kojom su poništene presude koje su blokirale zakon o pobačaju.

Perry je tweet objavila jučer, 4. srpnja, na američki Dan nezavisnosti, a u njemu je spomenula i stih iz svog hita Firework (Vatromet) iz 2010. "'Baby, ti si vatromet' je desetka, ali žene u SAD-u imaju manje prava od prskalice", napisala je pjevačica.

Dio fanova nazvao ju je licemjernom jer je prije samo mjesec dana u utrci za gradonačelnika Los Angelesa javno podržala Ricka Carusa, koji se protivi abortusu.

"Ovo je ultimativni celebrity aktivizam. Tweetaš ovakve gluposti mjesec dana nakon što si iskazala podršku milijarderu koji se natječe za mjesto gradonačelnika i koji je donirao milijune dolara kandidatima koji se protive abortusu", napisao je jedan korisnik.

Drugi njeni pratitelji na Twitteru su napisali da je to "razočaravajuće", da je Caruso protiv svega za što se pjevačica zalagala, a jedan je korisnik napisao i da mu je sve ovo "odvratno".

Pročitajte više