FOTO Iznajmila stan u Kaštel Sućurcu, podstanari pobjegli i iza sebe ostavili teški kaos

Foto: Privatni album

VESNA GRGANTOV iz Kaštel Lukšića iznajmila je stan jednoj obitelji - i grdno požalila. Naime, svoj stan u Kaštel Sućurcu stavila je na prodaju, no u podstanarstvo je ipak primila bračni par s troje djece i tri psa. 

"Oni su bili kod mene sedam mjeseci, njih dvoje, troje djece i tri psa. Smatrala sam, pošto imaju djecu, da će stan zbog njih održavati urednim. Nitko ih nije htio primiti zbog pasa. Ja sam ih upoznala s tim da je stan stavljen na prodaju", priča Vesna koja je svojim podstanarima objasnila da, kada naiđe kupac, moraju iseliti.

Međutim, stanari su iselili bez njezina znanja, a ono što je zatekla u stanu nakon njihova odlaska ostavilo ju je u šoku. Uz to, nisu podmirili ni sve račune, a nisu joj vratili čak ni ključ. "Ostali su im i neki dokumenti, kolica, a pronašla sam čak i ribu u kupaonici", rekla je za Index Vesna koja je pokušala doći do bivših podstanara, no oni joj ne odgovaraju na pozive. Kaže i da joj ovo nije prvi put da ima neugodna iskustva s podstanarima.

"Imam stan i u Kaštel Lukšiću, gdje mi se slična stvar dogodila prije šest godina. Pobjegli su preko noći, ostali dužni stanarinu i račun za struju, ne znam to da kažem. Jednostavno nemam sreće u tome", zaključila je.

Pročitajte više