FOTO Život prostitutke: "Platio je sedam milijuna kuna za seks sa sedam cura"

BAVLJENJE prostitucijom smatra se najstarijim zanatom na svijetu, ali i dan danas sa sobom nosi određene stigme i predrasude.

Kako živi legalno zaposlena seksualna radnica za Ladbible otkrila je Ruby Rae koja radi na The Love Ranchu u sjevernoj Nevadi.

S poslom je započela 2011. kad joj je bilo dvadeset godina i pokušavala se školovati uz posao.

"Shvatila sam da previše radim da bih se mogla posvetiti učenju. Znala sam da postoje legalni bordeli u Nevadi i radoznalost me navela da pokušam", kaže ona.

Tvrdi da u njenom bordelu možete dobiti gotovo svaku vrstu usluge.

"Postoji 'iskustvo s porno zvijezdom' koje podrazumijeva grublji seks, zatim fetiši, igranje uloga, a prilično je popularna usluga s dvije djevojke", priča Ruby koja se specijalizirala za "iskustvo s djevojkom".

Objašnjava da, iako njene usluge uključuju određenu dozu bliskosti s klijentom, granice ipak postoje.

"Nikad se ne vežem za klijente, doživljavam ih kao prijatelji i privremene ljubavnike. Također pazim da njih ne navodim da očekuju više od toga. Bolje je da se viđaju s nekoliko djevojaka, jer ako se viđaju sa samo jednom cijelo vrijeme, lako se vezati", ispričala je.

Istaknula je da nikad ne bi napustila posao zbog romantične veze.

"Ne zvuči nimalo romantično, ali ne bih to učinila. Tko zna, možda stvarno upoznam srodnu dušu, ali ne vjerujem u to. Ne razmišljam ni o osnivanju obitelji, ne vidim se u tome. Porod me zbilja plaši, tako da ću vjerojatno biti kul teta koja će razmaziti djecu svojih prijatelja", iskrena je Ruby.

Smatra da je riječ prostitutka povezana s mnogim predrasudama.

"Mnogi misle da smo prljave i očajne, a to nije istina. Svaki tjedan se testiramo na spolno prenosive bolesti, a daleko od toga da me očaj doveo ovdje, znala sam u što se upuštam", ispričala je ona.

Sebe voli smatrati poslovnom ženom.

"Osjećam se moćno jer imam puno više slobode nego u nekom korporativnom poslu, a naravno tu je bitan faktor i novac koji bih teško zaradila negdje drugdje. Jedne je godine klijent platio 7,3 milijuna kuna za sedam djevojaka koje su ostale s njim tjedan dana. Mnogi smatraju da prodajemo svoja tijela, ali to nije tako. Nisam rob. Prodajem svoje vrijeme i energiju. Tu je, naravno, i taj fizički dio, ali nije sve u tome. Za mene je to samo posao. Karijera kao i svaka druga", tvrdi Ruby.  

Pročitajte više