Garmin® fēnix® 5 - Multisport GPS satovi za pravi dojam

Foto: Press

ŽELITE li ostaviti prvi i pravi dojam za pamćenje u bilo kojem smislu te riječi zasigurno ćete to postići uz nove Garmin fēnix 5 multisport GPS satove - fēnix 5, fēnix 5S i fēnix 5X. Svi modeli fēnix 5 serije su cjelodnevno nosivi s produženim vijekom trajanja baterije, dnevnim praćenjem aktivnosti1, Garmin Elevate™ tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću te mnoštvom pametnih funkcija povezivosti2. Nove trening funkcije uključuju praćenje stanja treninga, zahtjevnost treninga i Training Effect 2.0.

Vodootporni3 do 100 m, ovi satovi dolaze s multisport funkcijama za trčanje, biciklizam, plivanje, skijanje i drugo. Vrijedi spomenuti i poboljšanu metriku za trčanje, biciklizam i plivanje te podršku za Strava segmente u realnom vremenu. Nova izvedba widgeta omogućuje zadržati bitne statističke podatke treninga na dohvat ruke. Uparite li jedan od ovih jedinstvenih satova s kompatibilnim pametnim telefonom, primat ćete pozive, SMS i e-mail pametne obavijesti izravno na svoje zapešće. Kompatibilnost s Connect IQ, platformom omogućuje personalizaciju ovih satova s aplikacijama, widgetima, podatkovnim poljima i izgledima zaslona sata. Za dodatnu prilagodbu tu je Face It aplikacija kako bi se vaša omiljena fotografija našla na zaslonu vašeg sata.

Ono što je ovim multifunkcionalnim satovima svakako dodana vrijednost su QuickFit ™ remeni koji se izrazito jednostavno i brzo mogu promijeniti od elegantnih kožnih i metalnih do sportskih silikonskih remena bez uporabe pribora. S novom fēnix 5 linijom satova, odsada ćete imati sat koji nedvojbeno uzdiže vaš sport i stil.

Za one nježnijeg zgloba Garmin nudi fēnix 5S model - lakši, profinjeniji i manji od svojih prethodnika bez narušavanja multisport funkcionalnosti. Na 42mm, fēnix 5S udovoljit će svakom naprednom treningu. A da njegov izgled neće proći nezamjećen, iako je najmanji predstavnik ove serije, uz mineralno staklo, srebrne tipke i okvir od nehrđajućeg čelika s EXO antenom, tu je i fino izrađeno kućište u srebrnoj boji upotpunjeno tirkiznim ili crnim remenom ili pak privlačno bijelo kućište s mramorno bijelim remenom koje zajedno s čvrstom čeličnom poleđinom čini ovaj sat skladnom cjelinom.

Uz 47 mm promjera, fēnix 5 ima novi sportski dizajn, kompaktniji od prethodnih fēnix 3 satova ali i odličnu kartografiju što ga čini posebnim u njegovoj obitelji. Njegovu vanjštinu krasi Steel Grip dizajn koji donosi okvir od nehrđajućeg čelika s EXO antenom i čvrstu poleđinu od kovanog čelika, za vrhunsku izdržljivost u zahtjevnom okruženju. Tamno siva završna obrada upotpunjena je žutim, crnim ili plavim silikonskim remenom. Za najambicioznije multisport sportaše fēnix 5 nudi performer komplet dodajući HRM Tri senzor traku za prsa koja omogućuje praćenje napredne dinamike trčanja i otkucaja srca tijekom plivanja.

fēnix 5x zapamtit ćete po rutabilnoj Topo karti Europe, naprednim navigacijskim funkcijama smještenim u impresivnom ultra čvrstom čeličnom kućištu promjera 51mm. Za dodatnu neophodnu sigurnost kada niste povezani, fēnix 5X pruža situacijsku svjesnost kroz inovativne navigacijske funkcije (barometarski visinomjer, 3-osni kompas i žiroskop) za dobivanje maksimuma iz topo karte na ručnom zglobu.

Očekivana preporučena maloprodajna cijena za fēnix 5S Silver iznosi 4.775,00 kn, za fēnix 5S Sapphire iznosi 5.590,00 kn. fēnix 5 Slate i Silver serija dolazi s očekivanom preporučenom maloprodajnom cijenom od 4.775,00 kn, dok je očekivana preporučena maloprodajna cijena za fēnix 5 performer komplet 5.350,00 kn. fēnix 5 Sapphire dolazi s očekivanom preporučenom maloprodajnom cijenom od 5.590,00 kn, a fēnix 5 Sapphire performer komplet s preporučenom maloprodajnom cijenom od 6.090,00 kn. Očekivana preporučena maloprodajna cijena za fēnix 5X Sapphire iznosi 5.990,00 kn, a fēnix 5X Sapphire s metalnom narukvicom 7.150,00 kn. 

1 Za više informacija pogledajte Garmin.com/ataccuracy.
2 Kada se upari s kompatibilnim pametnim telefonom. Za više informacija pogledajte Garmin.com/ble.
3 Za više informacija pogledajte Garmin.com/waterrating.

Pročitajte više