Gledatelje "Plesa" razljutila članica žirija: "Sramota. Vuče na namještaljku"

Foto: Press/Instagram

NAKON 11 emisija i šest plesnih dvoboja Marko Grubnić sinoć je u polufinalnoj epizodi "Plesa sa zvijezdama" napustio show, a finale je tijesnom odlukom žirija izborio Ivan Šarić.

Glasovi su bili podijeljeni, dvoje članova žirija (Nicolas i Dinko) glasali su za Marka, a dvije članice (Tamara i Almira) za Ivana Šarića. Kako je Tamara predsjednica žirija, njezin glas presuđuje u slučaju izjednačenih glasova pa je tako Šarić prošao dalje.

Međutim, gledatelji nisu baš zadovoljni ishodom emisije, a svoje su mišljenje izrazili, kao i obično, na društvenim mrežama. Na tapeti im se najviše našla članica žirija Tamara Despot čiji je glas bio presudan.

Njihove komentare prenosimo u obliku u kojem su i napisani.

"Marko je bio puno bolji u duelu od Šarića."

"I jedni i drugi su bili super, ali mislim da je Marko više zaslužio ići u finale od Šarića, u plesnom smislu. Šarić jest komičar i zabavlja naciju ali Marko stvarno ima linije i odličan je plesač! Malo nepošteno od Tamare ali ok. Finale mi nije zanimljivo bez Marka i Ele."

"Grubnić nije moj favorit, al bio je bolji u dvoboju... Al bravo Marko, gore glavu, svih 4 para ste pobjednici."

"Predvidljivo, prozirno i nekako vuce na namjesteno jer markonje bolji bio..."

"hvala sto ste usrali jos jedan sou....nije Marko za ispadanje."

"oliko god vi hejtali Marka on se uživio u sve to i lik zna plesat, tako da realno Ivan bez Paole nebi tako daleko dogurao, žena je zmaj :) Ali netko mora ispasti 💕 ionako će vam za koji dan mahati s Ibize ili Maldiva tako da "đabe ste krečili" ne zanima ga vaše mišljenje."

"Neeee nije trebao ispast."

"Veceras je presudilo to sto zenski žiri od pocetka favorizira Šarica...ok on je ka neki komicar i mozda nasmije ponekad al trebalo bi se gledati plesne sposobnosti a Markove su veceras u dvoboju definitivno bile puno bolje od Šaricevih"

"Marko i Ela su bili puno bolji u dvoboju od Šarića !!! Marko je puno bolji plesač od Šarića. Forsirate Šarića. Strašno ! Nadamo se pobjedi Slavka i Gabrijele !!!!!!!"

"Ja stvarno ne vjerujem. Tamara je od samog poceka pokazivala simpatiju prema Ivanu. U ovom dvoboju je Marko rasturio, bio je puno bolji i zaista se pitam jeli sve namjesteno. Tamara moja draga zalosno i ful nepravedno od tebe"

Ipak, bilo je i onih koji se nisu složili s većinom.

"zas su svi prije ovog dvoboja govorili kak je namjesteno i nepravedno sto marko uvijek prolazi dalje ,a sad kad napokon ispadne se svi zale sto je ispao???"

"konačno dobra odluka!!Bravo Tamara"

Inače, Tamara je prije donošenja konačne odluke zaključila: "Ja ću večeras ionako biti dežurni krivac", a sudeći prema komentarima na društvenim mrežama - dobro je predvidjela.

Pročitajte više