Gledatelji u nevjerici: Žiri, sramota ste i tragedija, ukinite jedan zlatni gumb

Screenshot: Nova TV

NASTUP Mađarice Kathy Donnert i njenog budućeg muža, Talijana Marcela, oduševio je Hrvate toliko da bi im dali zlatni gumb. Zato im je zasmetalo prisjećanje na to tko ga je sve dobio, a dvoje akrobata nisu.

"Ako ovo nije bilo za zlatni gumb, ja stvarno ne znam šta je. Kakva mjerila. Ovi ne dobiju gumb, a tamo neke bake ga dobiju, samo zato jer su eto simpatične", napisala je jedna gledateljica.

"Gospođama iz Ljubuškog, uz dužno poštovanje, ste dali zlatni gumb, a ovima ne?!" dodala je druga.

"Predivni i u svome poslu i oni su predivan par definitivno je ovo Super talent ali nažalost ne kod nas", smatra treća.

"DA i DA ! Prvi i ovaj drugi puta doista za Zlatni gumb ! Drago mi da je Martina rekla. Ovo su moji pobjednici i doista vjerujem da će pobijediti u Finalu. Ma BRAVO još jednom . Congratulations and good luck. You are the Best . This is amazing and incredible.... Number 1 for me ! Respect", nahvalila ih je četvrta.

"Ovo je POBJEDA ne znam dali to može šta nadmašit, ja sam u strahu gledao ovo da će oni past razbit se, ja da sam tamo u publici ne bi preživio, krv se ledi u žilama od ovog prizora, kapa do poda, i opet nema zlatnog gumba", dodaje još jedna.

Drugi su napali žiri.

"Žiri sramite se, sramota ste i tragedija. Kriterij za dobit zlatni gumb je da si pjevač ili šta", pita jedan gledatelj.

Neki bi i mijenjali prethodne odluke žirija.

"Ukinite zlatni gumb onim bakama Iz Hercegovine i dajte njima. Bake nisu nikakav talent. Dobile na osnovu šta su stare", tvrde.

Drugi bi uveli diskriminaciju u Supertalent.

"Ovo je nadnaravno. Šteta što nisu iz Hrvatske. Nisam za to da dolaze talenti iz drugih država", napisala je jedna žena.

"Šta ima veze što dođu, šta bi onda vidjeli, onoga što miče obrvama i pjevačicu Pamelu? Ovo je vrh i nek smo čuli za njih i vidjeli ovako nešto", odgovorila joj je druga.

Pročitajte više