Gobac oduševljen Lil´ Sisterom, zečice chatale s obožavateljima

POSLJEDNJI dan Lil Sistera donio je nova uzbuđenja. U gostima kod Veronike i Anite bio je legendarni Davor Gobac, a navečer su naše zečice chatale s posjetiteljima Indexa.

Gobac je ručao s djevojkama, te se uz čašicu, dvije (tri, četiri) vrlo brzo opustio i zabavljao se s našim zečicama do kasno popodne. Oko 15h došla je novinarska ekipa časopisa Extra!, pa su zečice odradile foto-session s vidno raspoloženim Gopcem, koji je itekako uživao u društvu naših zečica.

Pjevač Psihomodo Popa, koji se vrlo brzo zbližio s našim djevojkama (a naročito Anitom), tvrdio je kako njegova žena neće biti ljubomorna zbog njegovog gostovanja u Lil Sisteru. Veronika mu je za kraj poklonila jednu svoju naušnicu, a Gobac je oduševljeno kazao kako će se sada svima hvaliti tim poklonom.

 U 19h počeo je chat s Anitom i Veronikom, a Veronika se ponovo pokazala kao elokventna cura, brza na jeziku odnosno tastaturi.

Anita je ovaj put bila nešto pasivnija, ali ipak nije zakinula brojne Indexove chatere za neke od svojih legendarnih izjava. Tako smo saznali da bi Anita željela probati seks s dvojicom muškaraca, ali naravno pod uvjetom da su obojica homoseksualci.

Na pitanje jednog chatera koje su Anitine kvalitete, osim impresivnih grudiju, Anita je odgovorila: "Pa imam duge nokte!"

Veronika je pak iznenadila chatere tvrdnjom da je djevica, te da nema seksualne nagone, što je odmah potaklo zlobne usporedbe s Britney Spears.

Na pitanje kako komentira Severninin porno-uradak, Anita je odgovorila: "Očito nije dobar kad ga nisam gledala", a chatere je zanimalo i što Anita najviše voli u seksu.

"Sjekire!" – promptno je odgovorila naša zvijezda Anita.

Danas je zadnji dan reality showa Lil Sister, a oko 22h počinje završni tulum, kojeg nipošto nemojte propustiti – bit će ludo.

Show pratite i dalje na adresi lilsister.index.hr.

Pročitajte više