Gotova sapunica Dvornik - Živojinović

Vijest da je Bata Živojinović postao zastupnik u srpskoj Skupštini, kao član Socijalističke partije, stranke Slobodana Miloševića, za splitskog glumca Borisa Dvornika značila je ponovni prekid bilo kakve komunikacije sa srpskim glumcem. Živojinović je u srpskim medijima izjavio kako se ponosi i veseli zastupanju građana u ovakvom aranžmanu, na što se Dvornik zgrozio, jer su tako oživjeli "zaboravljeni" problemi koji su se između glumaca ispriječili još 1990. godine, početkom Domovinskog rata.

Krajem prošle godine Dvornik se pred TV kamerama, u nastupu kojeg su mnogi nazvali najljigavijim minutama TV etera u Hrvata, javno pomirio sa Živojinovićem, a njihova priča izazvala je veliku pozornost u medijima na cijelom Balkanu. Potaknut reakcijama, Dvornik se, nakon višegodišnje pauze, odlučio na snimanje TV serije u produkciji HTV-a, u kojoj je značajnu ulogu trebao imati i njegov po stoti put bivši prijatelj.

Od Batinog gostovanja u seriji neće biti ništa, kao ni od njihovog grandioznog pomirenja uživo, koji se također trebao dogoditi pred kamerama. Splitski glumac odlučio je jednom zauvijek (?) prekinuti sve kontakte s prijateljem s kojim, zbog političkih i ideoloških razlika, očito nikad neće naći zajednički jezik.

Čini se da se strasti, za koje su se glumci deklarirali da su nestale, ipak nisu smirile, pa je jasno da je dio priče o pomirenju bio potpuno lažan i isforsiran. Ostaje samo pitanje čemu onda medijska trakavica, obzirom da ni jedan ni drugi glumac nisu u fazi kad im treba neosnovana pozornost medija.

D.K.

Pročitajte više