Hit Instagrama: Upoznajte iznenađujuće lijep par koji je proputovao svijet za "male pare"

Foto: Instagram

JOURDAN BOWEN i Madeline Relph žive život o kojem mnogi mogu samo sanjati: putuju svijetom, fotkaju se na egzotičnim odredištima i sve to za "male pare".

Jourdan i Madeline su skupa od kada im je bilo 14 godina, a upoznali su se u Adelaideu. Dosad su proputovali Indiju, Maroko, Tursku i Tanzaniju, kao i SAD, Guatemalu i Santorini. Impresivne fotke snimili su i na Sejšelima.

Kada ne putuju, Madeline radi kao fotomodel, dok je Jourdan fizički radnik, no njihov se život zapravo vrti uglavnom oko putovanja: kada su kod kuće, rade, štede i planiraju odlazak na sljedeću destinaciju.

Fotografije koje snimaju na svojim odredištima impresivne su, a jedan od razloga zašto ovaj neobično lijep par prati više od 80 tisuća ljudi na Instagramu jest i način na koji putuju. Naime, čine to maksimalno štedljivo, pa lete uglavnom low budget kompanijama, nikada ne jedu u skupim restoranima i zaobilaze mondena, skupa odredišta.

Koliko su točno potrošili nije poznati, no par inzistira da je riječ o skromnoj svoti, obzirom na broj zemalja koje su obišli.

"Često prespavamo na aerodromu, ili pak spavamo u autobusima i vlakovima. Jedemo uličnu hranu i ono što kupimo na lokalnim tržnicama. Uživamo u svakom trenutku i živimo svaki dan kao da je posljednji", kažu Madeline i Jourdan, koje su mnogi već proglasili najljepšim parom Instagrama.

Na putu su dosad proveli 13 mjeseci, a tvrde da ih je svako putovanje samo još više zbližilo.

Pročitajte više