Hrvate uhvatilo ludilo Noći vještica: Evo kako se slavilo u najstrašnijoj noći

Foto: Press

NOĆ VJEŠTICA za mnoge je pravo vrijeme da se opuste i zabave skrivajući lice pod maskama. 

Mnoge je Hrvate također uhvatilo ludilo najstrašnije noći u godini pa su se pohvalili zaista maštovitim i kreativnim maskama. 

U klubu Metropolis u Zagrebu tako se održao tematski party posvećen Harryju Potteru. 

Vještice, demoni, trolovi, zombiji, vražice, vampiri i čarobnjaci zaplesali su posebno uređenom Metropolis clubu u noći punog Mjeseca i neki pokazali svu raskoš i dosjetljivost svojih kostima i maski.

Svjetleće bundeve smiješile su se iz kutaka, lebdeće svijeće, dementori, pauci, sove i metle krasile su jezive odaje, a otrovna pića posluživali su "strašni" konobari koji su za ovu prigodu bili maskirani. 

Varaždinci su također pokazali da imaju svog konja za utrku. Halloween party se održao u atriju Županijske palače u organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina. 

Bogati program započeo je atraktivnom modnom revijom Tri coprnice by BRoth poznate varaždinske dizajnerice Blaženke Roth, nastavio se ispričanom pričom o Halloweenu koju je prigodno ispričao Kristijan Petrović Kiki u svom prepoznatljivom i osebujnom stilu.

Za kraj službenog programa ostavljen je najatraktivniji obred staroslavenskog vjenčanja. U ulozi druida, svećeničkog reda Kelta, pojavio se gradski notar Krunoslav Čolo, a novo vjenčani bračni par Ana i Nikola proslavili su svoje vjenčanje s brojnim posjetiteljima do kasnih večernjih sati uz dobru zabavu. 

Pročitajte više