Hrvatski glazbenik zapjevao Oliverove pjesme na trajektu, ljudi mu se pridružili

Screenshot: Facebook

GITARIST, skladatelj i aranžer Ante Gelo podijelio je na svom Facebooku video u kojem svira i pjeva pjesmu Olivera Dragojevića Tko sam ja da ti sudim te pjesmu Adio Bela, koju u originalu izvodi Jasna Zlokić, ali ju je rado pjevao i Oliver.

Zanimljivo je da Gelo pjesme izvodi na trajektu, i to onom koji ide iz Splita za Velu Luku na Korčuli, odakle je Oliver podrijetlom i gdje je proveo i djetinjstvo, a s njim su u glas zapjevali još neki putnici.

Gelo i Oliver su bili suradnici i prijatelji. Nakon što je Oliver preminuo, Gelo je jednom prilikom rekao da je Oliver bio odličan prijatelj i glazbenik i da mu jako nedostaje. To vrlo dobro znaju i Gelini pratitelji, koji su komentirali objavu. "Mislim da ne prođe dan da se ne sjetiš Olivera i odsviraš barem jednu njegovu pjesmu", "Pozdravite mi Olivera", "Oni plove za Vela Luku i samo Olivera 'tuku', "Bravo za put u Luku", bili su samo neki od komentara.

Ranije ove godine Gelo je na svom Instagramu objavio još neviđenu fotografiju s Oliverom, koja je također skupila brojne pohvale i pozitivne komentare.

Pročitajte više